Joan Lluís Parra - cd  "Elèctric, eclèctic, propagandístic, xop" - PSM-31186-CD -  PSM-music
01 El vent que ve
02 De les Gestes, de les lluites i de l'amor
03 Bahía de Cienfuegos
04 L'Ahmed i la Beth
05 Fes-me un petó dels teus
06 Soneto del héroe triste
07 Lluna
08 Sica sni ihanbla
09 12 Oktubre
10 La calle de los peluches
11 Ho diuen llurs ulls
12 La por
13 Tornaré
14 Al atardecer
 PSM-31186-CD - 8435015509934
distribució Discmedi (21/01/08)
PVP (aconsellat): 10 €
    Baixa't el politó de "Lluna", envia missatge al 5453,
amb el text: MUREAL (espai) LLUNA
cost missatge : 1,20 € + iva
 
+ informació (anterior) d'en Joan Lluís Parra
    MySpace.com/joanlluisparra
      compra el teu cd-digital a : Botiga
també a  :
Botiga 2
 
 Video clip "Sica sni ihanbla"
hoja promo castellano en doc y pdf
Fotos
 
fulla promocional en català en doc i pdf
Lletres
Comprar CD a 10 €
Premsa i internet
 
 
     

Joan Lluís Parra
ELÈCTRIC ECLÈCTIC PROPAGANDISTIC XOP

Está claro que no está en esto por la fama ni por el dinero, compone cuando la inspiración viene a visitarle, de ahí que no se vea sometido a las presiones de la industria ni de las giras y que no le quite el sueño el que entre su anterior disco “La vida es una aventura” y éste hayan pasado casi cuatro años.

Joan Lluis Parra (Valls, 1959) es un músico autodidácta, o como él mismo prefiere definirse: Un Trovador de l’Alt Camp. Escribió su primera canción con solo 14 años, lideró La Rocker Band con los que grabó varios discos y desde 1990 trabaja en solitario o liderando su propia banda al tiempo que ha hecho producciones para Juanito Piquete y los Mataesquiroles, La Fiebre del Oro y De Kalle. Biografia detallada en:
http://www.propiedad-intelectual.biz/psm-music/JoanLluisParra/LaVidaEsUnaAventura.htm

Se podría decir que este ELÈCTRIC ECLÈCTIC PROPAGANDISTIC XOP empezó a gestarse en 1996 cuando visitó las reservas de los indios Lakota de Estados Unidos y más tarde en 2000 cuando inició una serie de visitas a Cuba y México e inició una serie de colaboraciones con músicos locales. Ha compartido escenario con Daniel Viglieti, Maria del Mar Bonet, Ismael Serrano, Jorge Dexler y Francisco Barrios “El Mastuerzo” que incluso ha grabado una de sus canciones.

14 canciones, 14 historias, 14 mundos

ELÈCTRIC ECLÈCTIC PROPAGANDISTIC XOP es una colección de 14 canciones en catalán, castellano y lakota, cada una de ellas con su propia historia, su propia personalidad y que las hacen singulares.
“La Por” trata sobre los miedos cotidianos y la lucha por conseguir un mundo mejor. “Ho diüen llurs ulls” se anticipó a un tema tan actual como es el de la memoria histórica y homenajea a los makis que tras la Guerra Civil lucharon contra la dictadura, “Vent que vé” es un recorrido por las Terres de l’Ebre, “No ès pas gaire lluny” hace un recorrido por los paisajes de la Catalunya profunda y tradicional, “La Beth i l’Ahmed” es una historia que trata sobre la integración de la emigración en Catalunya, “Bahía de Cienfuegos” está compuesta en el mismo lugar de Cuba al que se refiere su título, “La calle de los peluches” compuesta la letra a 12 manos, trata sobre una peculiar calle de San Juan de Puerto Rico, “28 de octubre” hace referencia al conflictivo desalojo de los okupas del Cine Princesa de Barcelona por parte de la policía, “Sica Sni Ihanbla” está cantada en lengua lakota (indígenas norteamericanos) y en la grabación ha contado con la Coral Bella Quize Band de Sant Quirze del Vallés.

En la grabación ha participado “La Colla d’en Jinx” formada por: Joan Lluis Parra (voz, coros y guitarra acústica),Ricardo Piñeiro (bajo), Foix Garrido (piano), José Manuel Figueroa (trombón), César López (harmónica), Paco Román (teclados y programación), Josep Joan Pérez (zamfonia, saxos, acordeón diatónico y flautas), Quim Ramos (guitarra), Comandante Loperena (armónica) y Xavi Clavell (percusión)

Joan Lluís Parra
ELÈCTRIC ECLÈCTIC PROPAGANDÍSTIC XOP

És clar que en Joan Lluís no es en això per la fama ni pels diners, fa cançons quan la inspiració ve a visitar-lo a la seva casa de l'Alt Camp, per això no es veu sotmès a les pressions de la indústria ni de les gires i que no li tregui el somni el fet que entre el seu anterior disc “La vida és una aventura” i aquest nou hagin passat gairebé quatre anys.

Joan Lluis Parra (Valls, 1959) és un músic autodidacta, o com ell mateix prefereix definir-se: Un Trobador de l'Alt Camp. Va escriure la seva primera cançó amb només 14 anys, va liderar La Rocker Band amb els que va enregistar diversos discos i des de 1990 treballa en solitari o liderant la seva pròpia banda al temps que ha fet produccions per a Juanito Piquete y los Mataesquiroles, La Fiebre del Oro i De Kalle. Trobareu una biografia detallada a:
http://www.propiedad-intelectual.biz/psm-music/JoanLluisParra/LaVidaEsUnaAventura.htm

Es podria dir que aquest ELÈCTRIC ECLÈCTIC PROPAGANDÍSTIC XOP va començar a gestar-se al 1996 quan va visitar les reserves dels indis Lakota als Estats Units i més tard a 2000 quan va iniciar una sèrie de visites a Cuba i Mèxic i va col·laborar amb músics locals. (Té milers d'interessants històries que explicar). Ha compartit escenari amb Daniel Viglieti, Maria del Mar Bonet, Ismael Serrano, Jorge Dexler i Francisco Barrios “El Mastuerzo” que fins i tot ha gravat una de les seves cançons en cátala “Cançó de la Rambla del Poble Nou”. (únic artista mexicà que ho ha fet).

14 cançons, 14 històries, 14 mons

ELÈCTRIC ECLÈCTIC PROPAGANDÍSTIC XOP és una col·lecció de 14 cançons en català, castellà i lakota, cadascuna d'elles amb la seva pròpia història i la seva pròpia personalitat i que les fan singulars.
“La Lluna” podria semblar una cançó de carretera, però és una reflexió sobre les similituds entre els pobles cubà i català fins al punt de la gairebé coincidència entre “l'estelada” i la bandera de Cuba. “La Por” tracta sobre les pors quotidians i la lluita per aconseguir un món millor. “Ho diüen llurs ulls” es va anticipar a un tema tan actual com és el de la memòria històrica i fa un homenatje als maquis que després de la Guerra Civil van lluitar contra la dictadura, “Vent que vé” és un recorregut per les Terres de l'Ebre, “La Beth i l'Ahmed” és una història que tracta sobre la integració de l'emigració a Catalunya, “Bahia de Cienfuegos” està composta en el mateix lloc de Cuba al qual es refereix el seu títol, “La calle de los peluches” composta la lletra a 12 mans a casa de Vicente Feliú (Nova Troba Cubana), tracta sobre un peculiar carrer de San Juan de Puerto Rico, “28 de octubre” fa referència al conflictiu desallotjament dels okupes del Cinema Princesa de Barcelona per part de la policia, “Sica Sni Ihanbla”, de la qual existeix un videoclip, està cantada en llengua lakota (indígenes nord-americans) i al enregistrament ha comptat amb la Coral Bella Quirze Band de Sant Quirze del Vallès. “Tornaré” és un gest de complicitat a una cançó de Lluis Llach i fa referència a la Revolució dels Clavells que va suposar la caiguda de la dictadura portuguesa als 70. “Al Atardecer” són quatre històries que convergeixen en una mateixa visió urbana. “De les gestes, les lluites i de l'amor” té una aroma a folk anglès que recorda a Fairport Convention o Pentangle i per estrany que pugui semblar..

Al enregistrament ha participat “La Colla d’en Jinx” formada por: Joan Lluis Parra (veu, cors i guitarra acústica),Ricardo Piñeiro (baix), Foix Garrido (piano), José Manuel Figueroa (trombó), César López (harmónica), Paco Román (teclats i programació), Josep Joan Pérez (samfonia, saxes, acordeó diatónic i flautas), Quim Ramos (guitarra), Comandante Loperena (harmònica) i Xavi Clavell (percusió)

 
melba@3xl.cat