PSM-music, tu disco

PSM records

 

A la Big Bom Band

   
"A la Big Bom Band"
(psm-31268-cd)


JuanMa Sánchez - cd "Contraste" - psm-31231-cd - PSM-music

01-La Fiesta
02-A song for Horace
03-Hey jude
04-Blues walk
05-Saint Thomas.

(català)

"A la Big Bom Band"

A la Big Bom Band són la Big Band de l'Escola Municipal de Música "Cal Moliner" de Sallent (Barcelona), dirigida per Pepe F. Balasach. El que en un principi (1999) era una plataforma de llançament pels músics que acabaven els seus estudis, dotze anys després s'ha transformat en una formació sòlida i professional amb molts concerts, inclosses sortides a Àustria i Croàcia.

Ara presenten el seu primer disc, el resultat d'una evolució que els ha portat a passar pel swing, el blues, el funky i els standards del jazz fins el repertori actual que es basa principalment en temes d'origen llatí amb arranjaments del trompetista novaiorquès Mike P. Mossman.

El disc es la base d’un conte infantil amb dansa i projeccions

El disc és la base de l'espectacle multidisciplinari "LIBUMBA". Un espectacle en qual és barregen el jazz, la dansa i les projeccions.

"LIBUMBA" és un conte infantil original creat per A la Big Bom Band i dirigit a un públic eminentment familiar. Libumba ens transporta a un poble imaginari situat darrera d'una cortina de suc de mandarina. Allà hi trobarem el Genari, el guarda de Lubumba, Darina i la Sarina que són les encarregades de vestir el poble amb els colors de la tardor i la lluna, que és lamenta per haver perdut un botó. Lubumba és un espectacle didàctic, perquè no només ens endinsen en el seu món de somnis, sinó que els/les nens/es també aprenen què és una Big Band, de quins instruments està formada i com sona.

Hey Jude (The Beatles) sona a Big Band

Al marge de l'espectacle, el disc en si mateix conté cinc temes. Segurament el més conegut sigui el "Hey Jude" de The Beatles que en l'adaptació per a big band supera els deu minuts de durada. Els més amants del jazz gaudiran amb "La Fiesta", un dels temes d'influència llatina de Chick Corea; o amb les adaptacions de “Blues Walk” de Clifford Brown i “Saint Thomas”, un clàssic de Sonny Rollins. Per a completar el disc també hi trobem "A Song for Horace" una creació pròpia de l’arranjador de gairebé tot el disc, en Mike P. Mossman.


(english)

"A la Big Bom Band"

A la Big Bom Band is the Big Band from the Escola Municipal de Música "Cal Miller" of Sallent (Barcelona), directed by Pepe F. Balasach. What at the beggining (1999) was a launching pad for musicians who were finishing their studies, twelve years later has become a solid and professional band with many concerts, including trips to Austria and Croatia.

Right now they present their first album, the result of an evolution that has led them to pass through the swing, blues, funk and jazz standards to the current repertoire is mainly based on Latin music with arrangements of trumpeter from New York Cuty Mike P. Mossman.

The album is based on a children's story with dance and projections

The disc is the basis of multidisciplinary show "LIBUMBA." A show that mixes jazz, classic dance and projections.

"LIBUMBA" is an original fairy tale created for A la Big Bom Band and predominantly aimed at an family audience. Libumba come us to an imaginary village located behind a curtain of tangerine juice. There we found Genari, the guardian of Lubumba, Darina and Sarina who are responsible for the people wearing the colors of autumn and the moon, which laments the loss of a button. Teaching is a performance Lubumba because not only plunges us into his world of dreams, but that children learn also as what is a Big Band, that Instruments is formed and as it sounds.

Hey Jude (The Beatles) sounds to Big Band

Besides the show, the disc itself contains five tracks. Probably is the best known is "Hey Jude" by The Beatles in the big band adaptation for over 10 minutes. Most jazz lovers will enjoy "La Fiesta", one of the most latin influence by Chick Corea, or adaptations of "Blues Walk" by Clifford Brown and "Saint Thomas", a Sonny Rollins classic. To complete the album also find "A Song for Horace" one's by the own arranger of the album, Mike P. Mossman.


(castellano)

"A la Big Bom Band"

A la Big Bom Band son la Big Band de la Escola Municipal de Música "Cal Moliner" de Sallent (Barcelona), dirigida por Pepe F. Balasach. Lo que en un principio (1999) era una plataforma de lanzamiento para los músicos que terminaban sus estudios, doce años después se ha transformado en una formación sólida y profesional con muchos conciertos, incluidas salidas a Austria y Croacia.

Ahora presentan su primer disco, el resultato de una evolución que les ha llevado a pasar por el swing, el blues, el funky y los standards del jazz hasta el repertorio actual que se basa principalmente en temas de origen latino con arreglos del trompetista neoyorquino Mike P. Mossman.

El disco es la base de un cuento infantil con danza y proyecciones

El disco es la base del espectáculo multidisciplinar "LIBUMBA". Un espectáculo en el que se mezclan el jazz, la danza y las proyecciones.

"LIBUMBA" es un cuento infantil original creado para A la Big Bom Band y dirigido a un público eminentemente familiar. Libumba nos transporta a un pueblo imaginario situado tras una cortina de zumo de mandarina. Allí encontramos a Genari, el guarda de Lubumba, Darina y Sarina que son las encargadas de vestir el pueblo con los colores del otoño y la luna, que se lamenta por haber perdido un botón. Lubumba es un espectáculo didáctico, porque no solo nos sumerge en su mundo de sueños, sinó que los/as niños/as también aprenenden que es una Big Band, de que instrumentos està formada y como suena.

Hey Jude (The Beatles) suena a Big Band

Al margen del espectáculo, el disco en si mismo contiene cinco temas. Seguramente el más conocido sea el "Hey Jude" de The Beatles que en la adaptación para big band supera los 10 minutos de duración. Los más amantes del jazz disfrutarán con "La Fiesta", uno de los temes de influencia latina de Chick Corea; o con las adaptaciones de “Blues Walk” de Clifford Brown y “Saint Thomas”, un clásico de Sonny Rollins. Para completar el disco también encontramos "A Song for Horace" una creación propia del arreglista de casi todo el disco, Mike P. Mossman.


compra-ho també a:
disc físic (10 €+ports)
disc digital sencer (5 €)
 
Fulla Promo (català)
PDF
i DOC
Hoja Promo (castellano)
PDF y DOC
Info Promo (english)
Word Format & PDF

 
contactePSM music
MySpace.com/psmmusicbcn
660.182.037 (Pepe) - pepebalasch@gmail.com
per a promo PROMO PSM music
http://alabigbomband.blogspot.com
 
escriu-nos, si desitges informar-te d'algun tema en concret a info@psm-music.com